Nem opskrift på fisk

Ingredienser:

1 stk. fisk, på omkring 150 g. Det kan være for eksempel torsk, sej, kuller, laks eller rødspætte
1/4 tsk. salt
Lidt peber
1 tsk. citronsaft
1/2 dl friskhakket persille
1/2 spsk. smør

Fremgangsmåde:

Læg fisken i et stykke sølvpapir og drys salt og peber over. Kom persillen ved. Dryp citronsaft over og læg smørklatten ovenpå. Man kan eventuel lægge nogle grøntsager ved. (rød peber, løg og gulerødder smager godt med fisk)

Sølvpapiret lukkes løst om fisken, alle lukningerne trykkes godt til.

Pakken steges i ovnen, husk at vende lukningerne opad, i omkring 15 min. ved 200 grader. Efter de 15 minutter tjek om fisken er blevet fast i kødet hele vejen igennem ellers giv den et par minutter ekstra.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *